Anmälningsformulär

Konfirmationsläger/Seglarläger Malma Kvarn 2022

Bokningen behöver göras klar inom 10 minuter.Information

Lägret börjar den 16 juli och slutar den 3 augusti och därefter konfirmationsgudstjänst i Oscars kyrkan lördagen den 6 augusti kl 12.00 (reservation för tidsändring)

Vi reserverar oss för ev någon dags förskjutning gällande lägerstart och konfirmationsdatum tills vi fått möjlighet att boka kyrkan.
Malma kvarn är beläget på Värmdölandet nära Nämdöfjärden i Stockholmsskärgård. Här har vi bedrivit seglarläger sedan 1946 och utbildat tusentals barn och ungdomar i segling och sjöliv. Vi bor i vårt vackra klubbhus med glasveranda ut mot viken, en härlig badsjö runt knuten och stora grönområden för lek och avkoppling. Hit tar man sig med bil på 45 minuter från Stockholms innerstad.

Dagarna börjar alltid med morgondopp i vår fina badsjö och frukost innan vi vid tiotiden beger oss ut på sjön.
Konfirmanderna delas upp i två grupper där de läser på förmiddagen och seglar på eftermiddagen eller tvärt om. Byte mellan grupperna görs mitt på dagen med gemensam lunch ute på någon fin ö.
På kvällen, efter middagen finns även tid för kioskbesök, teori samt någon kvällsaktivitet exempelvis fotboll eller disco. Kvällarna avslutas med en liten kvällsandakt med sång och musik.
Under lägret lär sig konfirmanderna grunderna till den kristna tron. De samtalar om livets stora frågor såsom existens, kärlek, etik mm. Andra söndagen på lägret gör konfirmanderna ett kyrkobesök med gudstjänst.

Pris: 15 400 för medlemmar i SXK och 16 400 kr för övriga (gäller för konfirmander tillhörande svenska kyrkan)
Konfirmationsclearingspengen är redan justerad på avgiften.

Priserna ovan gäller konfirmander som tillhör Svenska kyrkan (bibel och psalmbok ingår). Anmälan är bindande. Anmälningsavgiften är 3000 kr och räknas in i den totala lägeravgiften, men betalas inte tillbaka vid avbokning.

Om konfirmanden inte tillhör Svenska kyrkan blir priset 20 100 kr* alt. 21 100 kr. Kontakta kansliet för mer information.
I lägerpriset ingår kost, logi, studiematerial såsom bibel och psalmbok samt fotografering.


2022-07-16

Malma Kvarn, Malma Kvarnstig 5, 13960 Värmdö

kl 10.00

lördag

15400,00 SEK

16400,00 SEK

3000,00 SEK