Anmälningsformulär

Konfirmationsläger/Seglarläger Malma Kvarn 2023

Bokningen behöver göras klar inom 10 minuter.Information

Lägret börjar den 15 juli och slutar den 2 augusti och därefter konfirmationsgudstjänst i Oscars kyrkan lördagen den 5 augusti

Vi reserverar oss för ev någon dags förskjutning gällande lägerstart och konfirmationsdatum tills vi fått möjlighet att boka kyrkan.
Malma kvarn är beläget på Värmdölandet nära Nämdöfjärden i Stockholmsskärgård. Här har vi bedrivit seglarläger sedan 1946 och utbildat tusentals barn och ungdomar i segling och sjöliv. Vi bor i vårt vackra klubbhus med glasveranda ut mot viken, en härlig badsjö runt knuten och stora grönområden för lek och avkoppling. Hit tar man sig med bil på 45 minuter från Stockholms innerstad.

Pris: 17 710 för medlemmar i SXK och 18 860 kr för övriga (gäller för konfirmander tillhörande svenska kyrkan)
Konfirmationsclearingspengen är redan justerad på avgiften.

Priserna ovan gäller konfirmander som tillhör Svenska kyrkan (bibel och psalmbok ingår). Anmälan är bindande. Anmälningsavgiften är 5000 kr och räknas in i den totala lägeravgiften.
Anmälan är bindande. SXK förhåller sig till lagen om distansavtal vilket innebär att om man ångrar sig inom två veckor från bokningstillfället (ångerfristen räknas från dagen efter bokningstillfället) så kan man få pengarna tillbaka. Om ångerfristens sista dag infaller under en lördag, söndag eller helgdag förlängs ångerfristen så att den även gäller nästkommande vardag. För att ångra sitt köp måste kansliet kontaktas skriftligen.

Om konfirmanden inte tillhör Svenska kyrkan blir priset 23 115 kr* alt. 24 265 kr. Kontakta kansliet för mer information.
I lägerpriset ingår kost, logi, studiematerial såsom bibel och psalmbok samt fotografering.

I samverkan med NBV


2023-07-15

Malma Kvarnstig 5, Värmdö

Klubbhuset Malma Kvarn

10

17710,00 SEK

18860,00 SEK

5000,00 SEK