Anmälningsformulär

Tjejeskader till Skagen 8-11 juni 2023, gast och viceskeppare

Bokningen behöver göras klar inom 10 minuter.Information

Välkommen att segla med Qvinna ombord till Danmark. Vi fortsätter vår tradition att på försommaren anordna en eskader för tjejer med lite mer erfarenhet till Danmark. Denna gång prövar vi greppet att ta oss till Skagen. Väder och vind, skeppare och gastar avgör självklart om och hur vi kommer över.

Denna eskader vänder sig till dig som är trygg med alla moment ombord samtidigt som vi är en besättning som tillsammans hjälps åt och lär av varandra. Eskaderledarna kommer att prioritera erfarenhet och angiven kompetens vid anmälan, använd gärna kommentarsfältet för att sätta färg till hur mycket du har seglat och vilken erfarenhet du har utifrån kryssfrågorna i anmälan, glöm inte att även ange eventuella allergier och liknande. Eskaderledarna kommer att pussla ihop besättningen utifrån vad som blir bäst för hela besättningen, önskemål om att segla tillsammans kan vi tyvärr inte garantera även om vi självklart försöker!

Vi inleder eskadern med att samlas i hamn någonstans mellan Skärhamn och Marstrand på torsdag eftermiddag. Beroende på var ni har er hemmahamn samlas besättningen så att ni har god tid på er att ta er till starthamnen så vi kan äta middag tillsammans vid kl 19 på bryggan, detta är en eskader som tar fyra dagar i anspråk. Det kan vara bra att ha extra tid för att segla ihop och trimma in er ombord redan under torsdagen.

På fredag lämnar vi Sverige för överfarten till Skagen, en segling om knappt 35 nm vilket i 5 knops fart är en heldagssegling. På kvällen samlas vi efter middagen för gemensam tillvaro för att dela erfarenheter av dagen och umgås.

Under lördagen grupperar vi oss i olika grupper för de som vill hitta på någon aktivitet. Det kan bli cykelturer med olika färdmål, ett besök på museum eller kanske ett ölbryggeri. Vi som är med hittar själva på vad vi vill göra och styr upp i mindre grupper. På kvällen äter vi middag tillsammans på någon restaurang för de som vill.

Söndagen seglar vi hemåt och varje skeppare avgör när det är lämpligt att starta beroende på hur långt man har till hemmahamnen.
Skulle det vara så att vädret är helt emot oss och skepparna bedömer att en överfart inte är lämplig kommer vi styra om vårt färdmål så eskadern ändå blir av även om det blir i en annan form.
Välkommen med din intresseanmälan!


2023-06-08

800,00 SEK

1000,00 SEK