Anmälningsformulär

Konfirmationsläger/Seglarläger Malma Kvarn 2024

Bokningen behöver göras klar inom 10 minuter.Information

Lägret börjar den 13 juli och pågår tom den 31 juli, med konfirmation den 3 augusti.

Malma kvarn är beläget på Värmdölandet nära Nämdöfjärden i Stockholmsskärgård. Här har vi bedrivit seglarläger sedan 1946 och utbildat tusentals barn och ungdomar i segling och sjöliv. Vi bor i vårt vackra klubbhus med glasveranda ut mot viken, en härlig badsjö runt knuten och stora grönområden för lek och avkoppling. Hit tar man sig med bil på 45 minuter från Stockholms innerstad.
Dagarna börjar alltid med morgondopp i vår fina badsjö och frukost innan vi vid tiotiden beger oss ut på sjön. Konfirmanderna delas upp i två grupper där de läser på förmiddagen och seglar på eftermiddagen eller tvärt om. Byte mellan grupperna görs mitt på dagen med gemensam lunch ute på någon fin ö. På kvällen, efter middagen finns även tid för kioskbesök, teori samt någon kvällsaktivitet. Kvällarna avslutas med en liten kvällsandakt med sång och musik.
Under lägret lär sig konfirmanderna grunderna till den kristna tron. Vi samtalar om livets stora frågor såsom existens, kärlek, etik mm. Oavsett om du seglat tidigare eller aldrig seglat förut kommer du att hinna bli en duktig seglare under lägret.

Pris: 17 710 för medlemmar i SXK och 18 860 kr för övriga (gäller för konfirmander tillhörande Svenska kyrkan) Konfirmationsclearingspengen är redan justerad på avgiften. Anmälningsavgiften är 5 000 kr och ingår i lägrets hela pris men betalas inte tillbaka vid avbokning.

I lägerpriset ingår kost, logi, studiematerial såsom bibel och psalmbok samt gruppfotografering.


Välkommen in med din lägeranmälan!


2024-07-13

Malma Kvarnstig 5, Värmdö

Klubbhuset Malma Kvarn

10

Lördag

17710,00 SEK

18860,00 SEK

5000,00 SEK