Registrera medlemskap i Svenska Kryssarklubben

Medlemsuppgifter

Här kan du anmäla dig som medlem till ordinarie pris.

Just nu har vi även en kampanj på medlemskap, läs mer om kampanjen och anmäl dig här.

Svenska Kryssarklubbens verksamhetsår är mellan 1/9 och 31/8, vilket är samma period som medlemskapet gäller för. När du registrerar ett nytt medlemskap gäller det från det datum vi registrerar det och fram till den 31/8 2023. I slutet av medlemsåret får du en faktura för nästa medlemsår. Under perioden 1/1 till 31/5 reduceras medlemsavgiften i två steg, från 1/6 betalar du full avgift som avser återstoden av innevarande år och hela det kommande verksamhetsåret.

Det finns tre varianter av medlemskap. Du kan vara med själv (450 SEK/år), eller ta med hela familjen i ett familjemedlemskap (510 SEK/år). Om du är 25 år eller yngre erbjuder vi ett ungdomsmedlemskap (150 SEK/år). Bor du inte i Sverige tillkommer det en utlandsavgift för att täcka högre portoavgifter. For boende i Norden är utlandsavgiften 190 SEK/år och utanför Norden 285 SEK/år.

För 100 SEK/år kan du registrera din båt och bland annat få möjlighet att ligga vid våra bojar.

Läs om vad som ingår i medlemskapet, rabatter och förmåner (öppnas i ett nytt fönster/flik).


Obligatoriska fält är markerade med *.

Familjenamn kan användas som alternativ till för- och efternamn, tex 'Familjen Andersson', om medlemmen önskar. Om familjenamn anges, kommer det att användas vid utskick till medlemmen. Lämnar du rutan tom används ditt för- och efternamn istället.

Ange födelsedatum enligt åååå-mm-dd

 Använd postadress     Separat debiteringsadress
B
A
M

Ett telefonnummer måste anges.

Klicka i fältet och välj intressen. För att välja bort klicka på krysset.

Vår förening drivs av eldsjälar som på sin fritid fungerar som funktionärer. Om du kan tänka dig att avsätta någon del av din fritid för att hjälpa oss utveckla föreningen så kan du här ange om du har någon speciell kompetens du vill bidra med. Klicka i fältet och välj yrke/kompetens. För att välja bort klicka på krysset.

Klicka i fältet och välj vilka nyhetsbrev du vill prenumerera på. För att välja bort klicka på krysset.

Välj de alternativ som du tycker bäst stämmer med varför du valde att ansöka om medlemskap.

Om du har en kampanjkod fyller du i den här.