Registrera medlemskap i Svenska Kryssarklubben

Vad roligt att du vill bli medlem i Svenska Kryssarklubben! Kryssarklubben erbjuder dig som kund i Svenska Sjö ett prova-på-medlemskap utan kostnad till och med 31 augusti 2021.

Prova-på-medlemskapet gäller över hela sommaren 2021, och endast nya medlemmar i Svenska Kryssarklubben. Efter 31 augusti kommer du få en faktura för fortsatt medlemskap och vi hoppas att du vill fortsätta som medlem! (Vill du inte detta, behöver du säga upp ditt medlemskap. Mejla: info@sxk.se. Ange namn och medlemsnummer, alternativt namn och adress.) OBS: För att ta del av detta ska du som Svenska Sjö-kund teckna dig för medlemskap före 31 maj 2021.

Genom medlemskapet får du: Tillgång till Kryssarklubbens blå bojar, för säker och miljövänlig förtöjning, genom att du registrerar din båt. Tidningen På Kryss, som inspirerar och ger dig kunskap, samt tillgång till Kryssarklubbens kurser och utbildningar samt andra aktiviteter som föreningen ordnar, såsom eskadrar och träffar. Välkommen som medlem! (Ordinarie pris för denna period är 450 kronor för en person och båt.)

Medlemsuppgifter


Obligatoriska fält är markerade med *.

Ange ditt försäkringsnummer i Svenska Sjö

Ange födelsedatum enligt åååå-mm-dd

Ett telefonnummer måste anges.

Välj de alternativ som du tycker bäst stämmer med varför du valde att ansöka om medlemskap.

Båt

Börja skriv båtens modellnamn så får du förslag som du kan välja från. Om inte något förslag stämmer skriver du in hela båtmodellens namn.

Alla registrerade båtar måste ha ett namn. Ange båtens namn utan prefix, tex m/s eller s/y.